Loading Events

Expocity Albania

November 1 @ 9:00 am - November 2 @ 7:00 pm

2nd Edition, Textile & Leather Expo 2019!

Edicioni i 2të i “Panairit të Tekstilit & Lëkurës 2019” është një nga eventet më të shumëpritura për industrinë e tekstileve dhe lëkurës, për të gjithë profesionistët që kanë në fokus zhvillimin e sektorit në Shqipëri, rritjen e tyre individuale dhe atë kolektive.

Ky panair përfaqëson një pikë-takimi për prodhuesit më të mëdhenj e më të rëndesishëm shqiptarë dhe të huaj. Ky event fokusohet në sfidat më të rëndesishme për të ardhmen e sektorit, duke stimuluar dhe rritur dialogun mes kompanive.

Gjithashtu, panairi do të shërbejë si një shtysë për kompanitë drejt zhvillimit të mëtejshëm të tyre fokusuar më së tepërmi në prodhimin me cikël të plotë, inkurajimin aktiv të sektorit në përmiresimin e kanaleve të komunikimit dhe marketingut.
Rezervoni daten!
Per me teper info, ju lutem kontaktoni: [email protected]
***
The 2nd Edition, “Textile & Leather Expo 2019” is one of the most eagerly awaited events related to textile and leather industry that gathers all professionals focused on the development of the sector in Albania and their individual and collective growth.

This exhibition represents a meeting point for the largest and most significant Albanian and foreign producers. The event will address one of the most important challenges for the future of the sector, stimulating and enhancing dialogue between local, regional and international companies.

Also, this event aims to encourage the companies further development by focusing mainly on full cycle production, and ways of improving communication channels, lead generation, and effective marketing.
Save the date!
For more info, please contact us: [email protected]

Venue

Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Phone

+35567 400 8765

Website

www.expocity.al

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics