Loading Events

Qendra Multimediale TEN

November 23 @ 6:30 pm - November 25 @ 7:30 pm

48 Hour Film Project Tirana 2018

Ky projekt është një fundjavë emocionuese dhe pa gjum, ku ti dhe skuadra jote bëni një film – shkruani, xhironi, montoni dhe dorëzoni në vetëm 48 orë. Shorti i zhanreve hidhet ditën e premte datë 23 Nëntor. Gjatë kësaj mbrëmjeje do të jepen dhe elementet e detyrueshëm që duhet të kenë të gjithë filmat si emri dhe profesioni i karakterit, një prop dhe një linjë dialogu.
Ky festival do të ketë shumë Çmime Interesante të cilat do të caktohen nga një juri profesioniste.
Çmimi i parë dhe i dytë kanë mundësinë të dërgojnë filmin e tyre 48 orësh në FilmaPalooza në SHBA, ku do të konkurojnë me filmat nga të gjitha qytetet e tjera të botës.

Venue

RRUGA MYSLYM SHYRI
Tirana, Albania
+ Google Map

Phone

Developed by Frakton & Designed by project.graphics