Albania, The Beautiful - Into Albania Events
Loading Events

Qendra Rinore e Tiranes

December 16, 2019 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Albania, The Beautiful

Kreativiteti ka nevoje edhe per mendimin tuaj pozitiv.
Ju ftojme te njihni Shqiperine e Bukur, sikurse e kane ideuar dhe realizuar artistet pjesemarres ne konkursin me origjinal te kartolinave.
3 DHJETOR, ora 18:00 tek Qendra Rinore, Rr.e Kavajes.
ALBANIA, THE BEAUTIFUL, nje event unik, kreativ & interaktiv!
Me te ftuar special, degustime, muzike, dhurata dhe emocione te nje mbremjeje te vecante!

Venue

Rruga e Kavajes
Tirana, Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics