Bogova Waterfall & Nurellari Winery Winetasting tour - Into Albania Events
Loading Events

Berat, Albania

September 10, 2019 @ 8:00 am - March 31, 2020 @ 5:00 pm

Bogova Waterfall & Nurellari Winery Winetasting tour

Buy Tickets

ENGLISH

Bogova is located around 40 km from Berat and it is reachable by car up to a certain point, the village called Bogove, and afterwards a 40 min walk is required to reach the wonderful waterfall. The air is fresh and the water is pretty cold, so the courageous ones dare to swim into the natural pool created. There is the possibility of sunbathing and barbeque.

On the way to Bogova is located Nurellari winery where we can have a break and taste the types of wines that are produced in the premises of the winery.

 

Prices include:

  • Private transportation
  • The accompanying guide
  • Winetasting service

SHQIP

Bogova ndodhet rreth 40 km larg Beratit dhe është e arritshme me makinë deri në një pikë të caktuar, fshatin e quajtur Bogove, më pas eshte e nevojshme nje ecje prej 40 minutash për të
arritur tek ujëvara e mrekullueshme. Ajri është i freskët dhe uji është mjaft i ftohtë, kështu që të guximshmit guxojnë të notojnë në pishinën natyrale të krijuar. Ekziston mundësia e
banjave te diellit dhe barbeque.

Në rrugën për në Bogove gjendet kantina e veres Nurellari ku mund të bëjmë pak pushim dhe të shijojmë llojet e verërave që prodhohen në ambientet e kesaj kantine.


Cmimet përfshijnë:

  • Transportin privat
  • Guiden shoqëruese
  • Degustimin e verës

 

Disclaimer

IntoAlbania does not operate or own any tours; IntoAlbania do not own any of the third-party providers (tour providers) nor are we under the economic control of any of these third-party providers in our platform. 

Venue

Berat, Albania + Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics