Loading Events

Rogner Hotel Tirana

December 9 @ 9:00 am - 4:00 pm

Copëza arti nga njerëz të bukur! Streha Artwork

Miq dhe mbeshtetës mos mungoni të Dielën 9 dhjetor 2018 në Rogner Hotel Tirana për të blerë punimet e Streha!
Punimet artistike nga komuniteti LGBT do te jene pjese e dites se festimeve ne OSAAB, Pazarin e 19-te Nderkombetar te Festave!
Qendra Streha ju mirëpret ju dhe miqtë tuaj që të mbështetni financiarisht. Të ardhurat do të shkojnë për darkën e Vitit të Ri të të rinjve të pastrehë për shkak të orientimit seksual dhe identitetit gjinor!
Faleminderit paraprakisht dhe mirëutakofshim! 🙂

Venue

Bulevardi "Deshmoret e Kombit"
Tirana, 1000 Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics