Dielli dhe Hëna Nëna - Into Albania Events
Loading Events

Amfiteatri i Tiranës

March 7 @ 11:00 am - 2:00 pm

Dielli dhe Hëna Nëna

“Dielli dhe Hëna Nëna” – Koncert festiv nga fëmijët e QKKF kushtuar figurës së mësuesit dhe nënës!
Këngë e kërcime nga fëmijët e talentuar të Qendrës Kombëtare të Kulturës e artistët e vegjël të grupeve Shake Dance Studio, Art Revolution Dance, Jolie Danse e Yjet e së Ardhmes.
Festojmë sëbashku, nga ora 11:00 te Amfiteatri i Tiranës – Parku i Madh i Liqenit!
Ju presim!

Venue

Sheshi Skënderbej
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics