Loading Events

Cineplexx Albania

December 9 @ 10:30 am - 1:00 pm

Dita e Familjes – Ralph Breaks the Internet

Këtë të dielë, 9 dhjetor, ora 10:30 rikthehet në Cineplexx “Dita e Familjes”, për filmin e animuar “Ralph Breaks the Internet”.

• Dhurata, maskota dhe lojra nga Amita Fun 🎁🍌🍑🍓🍒
• Animatorë 🤹‍♂🤹‍♀
• Tullumbace dhe facepaint 🎈🎨
• Këndi i punëdores 📕🖍

Për të gjithë mbajtësit e kartës së Klubit Familjar të Filmit, Paketa Speciale e Familjes do t’ju ofrojë çmime edhe më të leverdishme.

Venue

Qendra Tregtare TEG
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics