Donkey Trip - Into Albania Events
Loading Events

Berat, Albania

September 10, 2019 @ 8:00 am - March 31, 2020 @ 5:00 pm

Donkey Trip

Buy Tickets

ENGLISH

A brand new experience for the tourists passionate to the nature and walking into the greenness and fresh air. This is a full day adventurous trip in the surrounding villages around Shpirag mountain. We will reach the ‘start’ village by car and there the taxi will be exchanged with the donkey. If you want to hike as a family, the kids can stay upon the donkey and the parents can hike, or upon preference. You will have the possibility to hike for several hours in the ground of these villages and then take a break in one of the fields on the way. In the early afternoon its time to restart hiking back to the ‘start’ point where the car is waiting to be exchanged again with the donkey.

Lots of fun is guaranteed, especially for ones who have never experienced riding a donkey!

 

What’s Included:

  • Transportation by private car to the village, and back from the village in the afternoon.
  • Accompanying guide for the whole duration of the tour.

 


SHQIP

Një përvojë krejt e re për turistët pasionantë ndaj natyrës dhe ecjen në gjelbërimin dhe ajrin e pastër. Ky është një udhëtim ditor plot avenutre në fshatrat përreth rreth malit të Shpiragut. Do të
arrijmë në fshatin fillestar me makinë dhe atje taksia do të këmbehet me gomarin. Femijet mund te qendrojne mbi gomar dhe prinderit te bejne hiking, ose te gjithe te ecin mbi gomar, sipas preferencave. Pas disa ores hiking eshte koha per nje pushim ne nje nga fushat ne rruge, per te marre energji per rrugen e kthimit. Ne fshatin fillestar na pret perseri makina qe do te shkembehet me gomarin.

Shumë argëtim është i garantuar, veçanërisht për ata që nuk kanë provuar kurrë të hipin në gomar!

 

Përfshirë në Çmim:

  • Transporti privat me taksi në fshat, dhe kthimi nga fshati pasdite.
  • Udhëzuesin shoqërues për gjithë kohëzgjatjen e turneut.

Disclaimer

IntoAlbania does not operate or own any tours; IntoAlbania do not own any of the third-party providers (tour providers) nor are we under the economic control of any of these third-party providers in our platform. 

Venue

Berat, Albania + Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics