EDICIONI I 4-RT ENERGY EXPO & FORUM 2020 - Into Albania Events
Loading Events

Expocity Albania

October 8 @ 10:00 am - October 9 @ 6:00 pm

EDICIONI I 4-RT ENERGY EXPO & FORUM 2020

Në datat 8-9 Tetor, 2020 Expocity Albania organizon edicionin e 4-rt të panairit dhe forumit ndërkombëtar të energjisë. me mbështetjen nga të gjitha institucioneve kryesore të sektorit të energjisë.

Energy Expo & Forum 2020 do te kete ne fokus mbarevajtjen e sektorit te energjise, ne kuader te perballjes me një nga krizat vërtet më sfiduese që mbare bota ka përjetuar ndonjëhere. Një numër i caktuar masash janë të nevojshme, dhe kujdesi shëndetësor duhet të ketë përparësi tani duke mos anashkaluar edhe kujdesin maksimal per rimekembjen e ekonomise.

Per me teper informacion, ju lutem kontaktoni: [email protected] ose [email protected]

Venue

Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Phone

+35567 400 8765

Website

www.expocity.al

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics