Loading Events

Expocity Albania

October 10 @ 7:00 pm - October 13 @ 11:00 pm

Edicioni i 4rt, Tirana Auto Sallon 2019

Expocity Albania organizon Edicionin e 4-të, të eventit Tirana Auto Sallon 2019 & Automotive Forum, në datat 10-13 Tetor.

Tirana Auto Sallon 2019 do të kthehet në një platformë ideale për promovimin e sektorit të autove, lançimit të modeleve të reja, inovacionit të sektorit (përfshirë dizajnet dhe parametrat e modeleve më të fundit të makinave, teknologjitë moderne të aplikacioneve dhe të aksesorëve, etj.), si edhe risive dhe tendencave të fundit.

Organizimit nuk do t’i mungojë edhe Automotive Forum, të me fokus ndërgjegjësimin rreth zhvillimeve më të fundit, problematikave të sektorit, si dhe ndryshimeve që duhet të ndodhin për t’i dhënë shtysë një zhvillimi të mëtejshëm.

Per me teper info, ju lutem kontaktoni: [email protected]

***
Expocity Albania will launch the 4th edition, Tirana Auto Sallon 2019 & Automotive Forum, on October 10-13, 2019.

Tirana Auto Salon 2019 is the best platform for promoting the auto sector, which will feature: the newest auto models, innovation of the sector (including designs and parameters of the latest models, modern technologies applied, applications and accessories, etc.), as well as the latest products, services and trends.

An important part of this event is the Automotive Forum, which aims to raise awareness about the latest developments and policies, projects and investments in the sector; it also aims to raise awareness regarding the issues the sector faces, as well as changes that are needed to boost further development.

For more info, please contact us: [email protected]

Venue

Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Phone

+35567 400 8765

Website

www.expocity.al

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics