Loading Events

COD-Center For Openness And Dialogue

May 17 @ 6:00 pm - May 29 @ 6:00 pm

Ekspozita “Arkivi Fotografik Pietro dhe Larissa Quaroni- Shqipëria 1928-1931”

Shëno datën 👉 17 Maj 2019 ora 18:00.

➡️ Ceremonia e hapjes së ekspozitës “Arkivi Fotografik Pietro dhe Larissa Quaroni- Shqipëria 1928-1931”

✔️ Një ekspozitë me foto befasuese ⚡️ dhe origjinale të Shqipërisë dhe figurave politike të skenës shqiptare të viteve’20-’30.

🔜Eja në COD nga data 1️⃣7️⃣maj-2️⃣9️⃣qershor 2019.

Venue

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”
Tirana, Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics