Loading Events

Toptani Shopping Center

February 5 @ 9:00 am - February 15 @ 9:00 pm

Ekspozita e pikturës NEBO @Toptani Shopping Center

Bukuria në çdo këndvështrim nuk është asnjëherë mjaftueshëm apo jo? 🤔

Për këtë arsye, ne në #ToptaniShoppingCenter këtë herë kemi vendosur t’i shtojmë qendrës bukurinë dhe hijeshinë nëpërmjet ekspozitës NEBO nën kurimin e Arbër Kadia.

Ju presim në datën 15 Janar në katin #5 vetëm në #Toptani. ❤

Venue

Rruga Abdi Toptani
Tirana, Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics