Ekspozita "E shkuara e pakryer" - Into Albania Events
Loading Events

Muzeu Historik Kombetar

December 11, 2019 @ 4:00 pm - 5:00 pm

Ekspozita “E shkuara e pakryer”

Autoriteti për Informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit, në bashkëpunim me IIPP dhe ICMP,
ju fton në hapjen e ekspozitës mbi të zhdukurit gjatë diktaturës komuniste
“E shkuara e pakryer”,
Projekt i mbështetur nga Fondacioni Konrad Adenauer (KAS).

11 Dhjetor 2019 – Ora 16:00
Në Muzeun Historik Kombëtar, ballkonada

Mirëpresim praninë tuaj në cremoni!

Konrad-Adenauer-Stiftung Albanien International Commission on Missing Persons – ICMP @IIPP Muzeu Historik Kombetar

Venue

Sheshi Skënderbej 1
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics