Loading Events

Galeria FAB

April 11 @ 6:00 pm - April 15 @ 4:00 pm

Ekspozita: Terre des enfants (Toka e fëmijëve) @Galeria FAB

ENGLISH BELOW
* * *
Terre des hommes në bashkëpunim me Universitetin e Arteve paraqet punimet e fotografes Malavika Sattler dhe punimet e studentëve të Universitetit të Arteve.
Kjo ekspozitë synon të pasqyrojë se si arti mund të përdoret nga të rinjte dhe femijet per te sjellë ndryshim për cështje qe lidhen me ta, dhe si ndikon në fuqizimin, zhvillimin dhe përfshirjen e tyre.

_______________________________________________

Terre des hommes in collaboration with the University of Arts presents the work of photographer Malavika Sattler and the works of the University of Arts’ students.
This exhibition aims to reflect on how art can be used by young people and children to bring about change in issues related to them, and how it affects their empowerment, development, and involvement.

#tdh #tdhalbania #artexhibition #tirana #albania

Venue

Universiteti i Artve, Bulevardi Deshmoret e Kombit
Tirana, Tirana 1001 Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics