Ekspozitë - Imazhe dhe propaganda - Into Albania Events
Loading Events

Europe House

March 2 @ 6:00 pm - March 7 @ 6:00 pm

Ekspozitë – Imazhe dhe propaganda

Shtëpia e Evropës ka kënaqësinë t’ju ftojë në hapjen e ekspozitës “EUIMAGE” Imazhet dhe Propaganda: Stereotipat Kombëtare në Evropë nga Lufta e Parë Botërore e deri më sot, më 2 mars, ora 18:00.
Do të keni mundësinë të shihni një përzgjedhje skicash satirike të zgjedhura nga arkivat digjitale të gazetave të ndryshme në të gjithë Evropën. EUIMAGE na fton të pyesim veten mbi ndikimet e stereotipave të lindura gjatë Luftës së Parë Botërore, të cilat ende prekin sot marrëdhëniet mes vendeve evropiane.
Jeni të ftuar të vizitoni ekspozitën dhe të ndiqni rrjetet tona sociale për evente të tjera interesante!
Europe House has the pleasure to invite you to the opening of the exhibition “EUIMAGE” Images and Propaganda: National Stereotypes in Europe from World War I to the present, on 2 March at 18:00.
You will have the possibility to see a selection of satirical cartoons selected from the digital archives of different newspapers across Europe. EUIMAGE invites us to ask ourselves about the effects of stereotypes born during World War I, and still affecting today, the relations between the European countries.
You are welcome to visit the exhibition and follow our social media channels for more interesting events!

Venue

Bulevardi Deshmoret e Kombit
Tirana, Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics