Loading Events

Teatri “Migjeni”

June 12 @ 6:00 pm - June 14 @ 9:00 pm

Festivali i 57-të Mbarëkombëtar i Këngës për Fëmijë

Festivali i 57-të Mbarëkombëtar i Këngës për Fëmijë.
12-13-14 Qershor 2019, ora 18:00.
Biletat i gjeni pranë sportelit të teatrit nga ora 9-13 dhe 17-19.
Mirë se të vini!

Venue

Sheshi Demokracia
Shkoder, Albania
+ Google Map

Developed by Frakton & Designed by project.graphics