Loading Events

Expocity Albania

December 6, 2018 @ 9:00 am - December 9, 2018 @ 6:00 pm

Festivali i Zogjve

“Festivali i Zogjve”, edicioni i 3-te, 6-9 Dhjetor 2018, ne Expocity Albania!
Ne datat 8-9 Dhjetor festivali eshte i hapur per publikun.
Organizohet nga: Federata e Ornitologeve shqiptare
Me mbeshtetjen e: Ministrine e Turizmit dhe Mjedisit dhe United Nations Development Programme

Venue

Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Phone

+35567 400 8765

Website

www.expocity.al

Developed by Frakton & Designed by project.graphics