Loading Events

Kinema Millennium

January 22 @ 6:00 pm - 9:00 pm

Filmi : “Transit” nga Christian Petzold

🇦🇱 Me rastin e festimit të 56 vjetorit të Traktatit mbi bashkëpunimin franko-gjerman (i quajtur Traktati i Elizesë) Ambasadorja e Gjermanisë në Shqipëri Znj. Susanne Schütz dhe Ambasadorja e Francës në Shqipëri Znj. Christina Vasak ju ftojnë në shfaqjen e filmit Transit, i cili do të ndiqet nga një diskutim rreth marrëdhënies franko-gjermane.

Të martën më 22 janar 2019, në orën 18 në Kinema Millenium (frëngjisht-gjermanisht me titra shqip dhe anglisht). Trailer :

Hyrja e lirë!

————————————————

🇩🇪 Zur Feier des 56. Jahrestags des Vertrags über die deutsch-französische Zusammenarbeit (Elysée-Vertrag) laden Sie die Botschafterin Deutschlands in Albanien, Frau Susanne Schütz, und die Botschafterin Frankreichs in Albanien, Frau Christina Vasak, herzlich ein, zur Vorführung des Films „Transit“. Nach der Filmvorführung wird es eine Diskussion über die deutsch-französischen Beziehungen geben.

Dienstag, 22. Januar 2019 um 18 Uhr im Kino Millenium, französisch-deutsch mit albanischen und englischen Untertiteln. Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=oOTZiS2erb4

Venue

Murat Toptani
Tirana, 1000 Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics