Loading Events

Destil Hostel Albania

June 25 @ 7:30 pm - 10:30 pm

Fjalë, formë dhe kujtesë @Destil

Fjalë, formë dhe kujtesë – Drejt Fjalorit të Arkitekturës Tradicionale në Gjirokastër

Takimi i parë mbi projektin ‘Fjalori i Arkitekturës Tradicionale në Gjirokastër’.
Diskutim i hapur mbi fuqinë që fjala ka në Arkitekturë e në kujtesën kolektive.
Nisja e fushatës së fondeve për fjalorin.

Venue

Rr.Qemal Gurnjaku
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Developed by Frakton & Designed by project.graphics