Frank Sinatra Tribute Show - Into Albania Events
Loading Events

Tirana Theatre

December 20, 2019 @ 8:00 pm - 11:30 pm

Frank Sinatra Tribute Show

Frank Sinatra Real Tribute Show për herë të parë në Tiranë me 20.12.2019 në Tirana Theatre. Një prej zërave më të dalluar në paraqitjet e tija skenike shpalosë hitet më të mira nga i madhi Frank Sinatra. Në sale ju pret atmosferë fantastike krishtlindjesh e paparë ndonjëherë me paraqitje skenike dhe vizuele të Frank Sinatra. Publiku do të ketë mundësinë shijoj koncert të plotë me energji dhe adrenalinë. Biletat janë tashmë në shitje dhe numri I tyre është i kufizuar. Publiku dhe fansat e Frank Sinatra do të munden ti blejnë ato në Hemingway Jazz Bar, me çmim 1000 lekë nga data 05.12.2019.

Venue

Rruga Aleksandër Moisiu
Tirana, 1005
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics