Frankofoni : Filmi « Junior Majeur » nga Eric Tessier - Into Albania Events
Loading Events

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

March 12 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Frankofoni : Filmi « Junior Majeur » nga Eric Tessier

 KINEMA 
Cikli « Kinemaja e Vendeve Frankofone »
12 mars në orën 19:00 – Akademia e Filmit & Multimedias Marubi
« Junior Majeur » nga Eric Tessier
(2017 – 1 orë e 55 minuta – dramë)
Pesë vjet pas fitores së ekipit të tij në turneun Pee-Wee të Kebekut, Janeau Trudel, lojtar i talentuar hokeji, 18-vjeçar, bashkohet me Saguenéens të Chicoutimi, në Ligën e të Rinjve të Kebekut. Të nesërmen e përzgjedhjes së tij në ekipin e profesionistëve, karriera e tij si dhe miqësia me njerëzit më të dashur do të kërcënohen nga vështirësi të shumta.
Në gjuhën frënge, me titra në gjuhën angleze / Organizuar nga: Ambasada e Kanadasë, Delegacioni i Kebekut në Romë
—-
 CINÉMA 
Cycle « cinéma des Pays Francophones »
RDV le 12 mars 2020 à 19h00 – Académie du Film & Multimédia Marubi
Projection du film « Junior Majeur » réalisé par Eric Tessier
(2017 – 1h55 – drame)
Synopsis : Cinq ans après la victoire de son équipe au Tournoi Pee-Wee de Québec, Janeau Trudel, jeune hockeyeur prodige âgé de dix-huit ans, évolue désormais dans la Ligue Junior Majeur du Québec pour les Saguenéens de Chicoutimi. À l’orée de sa sélection dans le monde des professionnels, de nombreux obstacles viendront compromettre sa carrière ainsi que ses amitiés les plus chères.
En français sous-titré anglais / Organisé par : Ambassade du Canada, Délégation du Québec à Rome

Venue

Rruga Aleksander Moisiu, Nr.78 - Kinostudio
Tirana, Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics