Gastro Alb '4 - Into Albania Events
Loading Events

Expocity Albania

March 4 @ 9:00 am - March 6 @ 7:00 pm

Gastro Alb ‘4

Albanian Chefs & Cooks Association organizon edicionin e katërt të Konkursit Ndërkombëtar të Gastronomisë, në kategoritë:
Kuzhinë
Piceri
Bar
Ku do të ketë pjesëmarrës nga e gjithë bota.
Si dhe Juri nga WORLDCHEF
Aplikimet mund të dërgohen në [email protected]
Ose pranë zyrave tona.
Për më shumë info mund të na kontaktoni në +355682020522, Viber dhe Whatsapp.
The Albanian Chefs & Cooks Association organize 4th edition of the International Gastronomy Competition, in the categories:
Cook
Pizza
Barman
Where will participants from all over the world.
As well as Yuri from WORLDCHEF
You can send the pplications at [email protected]
Or near our office.
For more info you can contact us at +355682020522, Viber and Whatsapp

Venue

Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Phone

+35567 400 8765

Website

www.expocity.al

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics