Loading Events

Amfiteatri i Tiranës

June 26 @ 9:00 pm - 11:00 pm

George Dalaras @Amfiteatri i Liqenit

Për herë të parë në Tiranë, më 26 Qershor, vjen artisti grek dhe orkestra e tij akustike George Dalaras.
Artisti që ka realizuar bashkëpunime me Sting, Bruse Springsten, Paco de Lucia, Al Di Meola e shumë të tjerë.
Një koncert intim dhe personal i artistit më të suksesshëm të Greqisë.
Bëhuni pjesë e një nate të pa harrueshme në Tiranë…
George Dalaras, më 26 Qershor do ta kthejë Amfiteatrin e Liqenit në vendin e emocioneve të mëdha…

Biletat i gjeni
Online në www.pentagrami.al

Fizikisht
EasyPay në të gjithë shqipërinë https://ticket.easypay.al/map/agents/locations
Në hyrje të Liqenit, ana e Gardës, ora 10:00 – 20:00

Info: [email protected]

Venue

Sheshi Skënderbej
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Developed by Frakton & Designed by project.graphics