Loading Events

Berat, Albania

August 15, 2019 @ 9:00 am - February 29, 2020 @ 3:00 pm

Hiking in Berat, Castle of Gorica& Drobonik

  • Tours

Buy Tickets

Shqip

Përshkrimi i Turit

Përveç vizitës në pjesën historike dhe të lashtë të qytetit, ekziston mundësia gjithashtu të bëjmë një shëtitje në kodrat përreth. Turneu praktikisht fillon nga qendra e qytetit duke pasur në këtë mënyrë mundësinë për të kaluar pranë lagjeve panoramike të famshme, Mangalem dhe Gorica, duke ecur nëpër urën 2400 vjeçare të Goricës dhe më pas t’i ngjitemi kodrës. Nga lart mund te shijohet një pamje e bukur e pjesëve të reja dhe të vjetra të qytetit, si edhe mundesia e një pushim të vogël në majë të kodrës dhe më pas të kthehemi në Berat.

 

Detaje:

Ky turne zgjat rreth 4-6 orë me një udhëzues lokal dhe çmimi është minimumi per 2 persona.

Cmimet përfshijnë udhëzuesin shoqërues për gjithë kohëzgjatjen e turneut.

 


English

Description of the tour

Apart from visiting the historical and ancient part of the city, there is the possibility also to have a hiking tour in the surrounding hills. The tour practically starts from the city center by having in this way the possibility to pass by the panoramic famous neighborhoods, Mangalem and Gorica, walking through the 2400 year old bridge of Gorica and then climb the hill. From the top is available a beautiful view of the new and old parts of the city, we can have a small break in top of the hill and then return in Berat in a couple of hours.

 

Details:

This tour lasts around 4-6 hours with a local guide and the price is minimum 2 persons.
Prices include transportation by private car and the accompanying guide for the whole duration of the tour.

 

Disclaimer

IntoAlbania does not operate or own any tours; IntoAlbania do not own any of the third-party providers (tour providers) nor are we under the economic control of any of these third-party providers in our platform. 

Venue

Berat, Albania + Google Map

Tickets

30 available
2 - 4 Persons Ticket40.00

Please fill in all required fields

30 available
5-10 Persons Ticket55.00

Please fill in all required fields

30 available
10+ Persons Ticket65.00

Please fill in all required fields

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics