HoReCa Expo 2020 - Into Albania Events
Loading Events

Pallati i Kongreseve

March 4 @ 10:00 am - March 6 @ 7:00 pm

HoReCa Expo 2020

Edicioni i 7te i panairit nderkombetar HoReCa Expo Albania i cili si cdo vit do te shoqerohet nga panairi i paketimit dhe teknologjise PackTech Expo, nga gara nderkombetare GastroAlb (me juri nga World Chef) si dhe nga konferenca e 4rt kombetare e hotelerise.
4-6 Mars 2020, nuk duhet te mungoni!!

Venue

Bulevardi Dëshmorët e Kombit
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics