Loading Events

Hilton Garden Inn Tirana

June 14 @ 4:00 pm - 9:00 pm

Innovate Your Way Out 2019

Idetë më inovative të studentëve të Fakultetit të Ekonomisë, pas një pune intensive përgjatë të gjithë semestrit konkurrojnë ndërmjet tyre në finalen e madhe e cila këtë vit shënon dhe edicionin e tij të 6-te.
Mbështetur nga Vodafone Albania, Intesa San Paola Bank, Neptun, Mediterranean Exports Imports Albania dhe CEI Albania

Venue

Bulevardi Gjergj Fishta No. 146, 1001
Tirana, Albania
+ Google Map

Developed by Frakton & Designed by project.graphics