Loading Events

Liceu Artistik “Jordan Misja”

October 7 @ 8:00 pm - October 12 @ 11:00 pm

International Jazz Festival – VIII Edition

Shoqata Syri Blu për të tetin vit rradhazi i ofron Tiranës Festivalin ndërkombëtar “ Jazz in Abania “
Pesë ditë festive me muzikë jazz nga tetë grupe profesionistesh të jazzit të cilët vijnë nga Franca, Hungaria, Italia, Sllovakia, Izraeli, Turqia , Japonia ,Amerika. Larmishmëri stilesh edhe individualitetesh artistike do të prezantohen dhe në këtë edicion të Festivalit të Jazz-it në Tiranë i cili do të ketë rezidencën e tij, në sallën e koncerteve Tonin Harapi, tek Liceu Artistik dhe në sallën Blax Box të Universitetit të Arteve nga dt 08-12 Tetor. Jazz kualitativ, workshope, por edhe shumë surpriza të tjera do të shoqërojnë publikun e Tiranës, artëdashësit e jazzit dhe muzikantët, si argëtim por dhe si një shkëmbim mjaft i vyer eksperiencash.

Venue

Rruga e Elbasanit
Tirana, Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics