Loading Events

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

December 13 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Jeta e të Tjerëve

Berlini lindor, nëntor 1984. Kapiteni i shërbimit sekret (STASI) Wiesler merr urdhër për të mbikqyrur një çift artistësh. Ky mision ndryshon jetën e tij. Duke u marrë me jetën e njerëzve të “tjerë”, me art dhe letërsi, Wiesler merr njohuri për vlera të tilla si fjala dhe mendimi i lirë të cilat më parë ishin të panjohura për të.

Filmi shfaqet në gjermanisht me titra shqip.
Hyrja e Lirë

Venue

Rruga Aleksander Moisiu, Nr.78 - Kinostudio
Tirana, Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics