Kangoo në Park! - Into Albania Events
Loading Events

Fushat Multisportive – Parku i Madh i Liqenit

March 6 @ 11:00 am - 2:00 pm

Kangoo në Park!

Në prag të festës së gruas, Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit-Bashkia Tiranë sjell orë sportive në disiplinën Kangoo pranë Fushave Multisportive në Park. Me grupe të ndërthurura, mosha e profesione të ndryshme nën drejtimin e instruktores Genta Goxhaj, ju mirëpresim ditën e premte, ora 11:00!
Merr miqtë dhe eja të hidhemi e kërcejmë sëbashku!
*Aktiviteti mund të spostohet për shakak të kushteve atmosferike!

Venue

Parku i Madh i Liqenit
Tirana, Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics