Loading Events

Muzeu Historik Kombetar

May 23 @ 6:30 pm - 8:00 pm

Kinoklubi : « Comme des garçons » nga Julien Hallard

🇦🇱🎬 Kinoklubi Frankofon

Shfaqet filmi « Comme des garçons » nga Julien Hallard
(Komedi -1 orë e 30 minuta- 2018)

Reims viti 1969. Paul Coutard, një joshës i regjur dhe gazetar sportiv për të përditshmen ‘’Le Champenois’’, vendos të organizojë një ndeshje futbolli femrash për të sfiduar drejtorin e tij gjatë festivalit të përvitshëm të gazetës. Armikja e tij më e mirë, sekretarja ekzekutive, Emmanuelle Bruno, ndjehet e detyruar ta ndihmojë. Pa e ditur, ata do të krijojnë së bashku ekipin e parë të futbollit të femrave në Francë.

Sinopsi : https://www.youtube.com/watch?v=JnHUxI0J7h0

FALAS – Në gjuhën frënge me titra në shqip

Organizuar nga Aleanca Franceze e Tiranës dhe Ambasada e Francës në Shqipëri, në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar.

🇫🇷🎬 Cinéclub Francophone

Projection du film « Comme des garçons » de Julien Hallard
(2018 – 1h30 – Comédie)

Reims, 1969. Paul Coutard, séducteur invétéré et journaliste sportif au quotidien ‘’Le Champenois’’, décide d’organiser un match de football féminin pour défier son directeur lors de la kermesse annuelle du journal. Sa meilleure ennemie, Emmanuelle Bruno, secrétaire de direction, se retrouve obligée de l’assister. Sans le savoir, ils vont se lancer ensemble dans la création de la première équipe féminine de football de France.

Bande-annonce : https://www.youtube.com/watch?v=JnHUxI0J7h0

GRATUIT – En français sous-titré albanais

Organisé par l’Alliance Française de Tirana et l’ambassade de France en Albanie, en partenariat avec le Musée Historique National.

Venue

Sheshi Skënderbej 1
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics