Loading Events

Muzeu Historik Kombetar

April 18 @ 6:30 pm - 8:10 pm

Kinolubi : Filmi “Le Poulain” nga Mathieu Sapin @Muzeu Historik Kombëtar

Shfaqet filmi «Rishtari» nga Mathieu Sapin
(2018 – 1 orë 37 minuta – Komedi)

Arnaud Jaurès, 25 vjeç, një fillestar në politikë, integrohet nga një kombinim i rrethanave në ekipin e një kandidati, për fushatën e zgjedhjeve presidenciale. Ai bëhet asistent i Agnès Karadzic, drejtoreshë e sektorit të komunikacionit, një grua e pushtetshme dhe me përvojë që e tërheq dhe e magjeps.Ajo e njohu atë me taktikat e fushatës, ndërsa ai vëren surprizat dhe rivalitetet brenda ekipit, duke braktisur pak e nga pak naivitetin për t’u ngjitur në majë, në një pozicion shumë strategjik. Synopsis : https://www.youtube.com/watch?v=mts6tRxoHo4

FALAS – Në gjuhën frënge me titra në shqip

Organizuar nga Aleanca Franceze e Tiranës dhe Ambasada e Francës në Shqipëri, në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar.

Projection du film «Le Poulain» de Mathieu Sapin
(2018 – 1h37 – Comédie)

Arnaud Jaurès, 25 ans, novice en politique, intègre par un concours de circonstances l’équipe de campagne d’un candidat à l’élection présidentielle. Il devient l’assistant de Agnès Karadzic, directrice de la communication, une femme de pouvoir et d’expérience qui l’attire et le fascine.Elle l’initie aux tactiques de campagne, et à ses côtés il observe les coups de théâtre et les rivalités au sein de l’équipe, abandonnant peu à peu sa naïveté pour gravir les échelons, jusqu’à un poste très stratégique. Bande-annonce : https://www.youtube.com/watch?v=mts6tRxoHo4

GRATUIT – En français sous-titré albanais

Organisé par l’Alliance Française de Tirana et l’ambassade de France en Albanie, en partenariat avec le Musée Historique National.

Venue

Sheshi Skënderbej 1
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics