Loading Events

Art Turbina

January 10 @ 7:00 pm - January 13 @ 8:30 pm

Komedia “Këmbëzbathur në Park” @arTurbina

Komedia “Këmbëzbathur në Park” rikthehet në arTurbina në datat 10-11-12-13 janar, ora 19:00, salla 150.
Për rezervime telefononi në numrin 04 2223022 në oraret 09:00-13:00 dhe 17:00-20:00.
#ejaneteater

Venue

Rruga Sami Frasheri
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics