Loading Events

Amfiteatri i Tiranës

May 18 @ 8:00 pm - 11:00 pm

Koncert “Hitet e Veriut”

Hitet e Veriut zbresin në Amfiteatrin e Tiranës.
Me pjesëmarrjen e këngëtarëve më të mirë të veriut Bujar Qamili, Lirije Rasha, Dava Gjergji, Vëllezërit Lleshi etj.
Me drejtor artistik Andi Unazën dhe producent Arben Mazin një mbrëmje me muzikë të mirë ju pret në Amfiteatrin e Tiranës më 18 Maj ora 20:00.

Venue

Sheshi Skënderbej
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics