Loading Events

Amfiteatri i Tiranes – Parku i Liqenit

June 8 @ 8:00 pm - 11:55 pm

Koncert Recital – Petrit Çeku

Nata e fundit e Albania Guitar Festival mbyllet me koncertin e kitaristit virtuoz petrit Çeku.

Sensibiliteti dhe ekspresiviteti i Petrit Çekut ka tërhequr vëmendjen e
audiencave në gjithë botën. Ai u paraqit me recitale solistike në mbare Europën dhe Amerikën Veriore si dhe në koncerte nën përcjelljen e orkestrave simfonike si Allentown Symphony, Baltimore Symphony, Orkestra Kamertale e Filharmonisë Çeke, Orkestra Shtetërore e Hermitazhit të St. Petersburgut dhe Filharmonia e Zagrebit. Ai gjithashtu ka kolaborim të vazhdueshëm me
ansamblin e famshëm kamertal Solistët e Zagrebit dhe është anëtar themelues i trios kitaristike Elogio.

Venue

Parku i Madh i Liqenit
Tirana, Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics