Koncerti festiv: Dhuratë për Krishtlindje! - Into Albania Events
Loading Events

Shkodër

December 6, 2019 @ 7:00 pm - December 12, 2019 @ 8:30 pm

Koncerti festiv: Dhuratë për Krishtlindje!

Në ndihmë të fëmijëve me aftësi ndryshe
(6, 10, 11 & 12 Dhjetor 2019)

Me rastin e festave të fundvitit, Fondacioni Abraham Linkoln i Shqipërisë, në partneritet me lëvizjen ProFamilja, i dhuron qytetit të Tiranës dy koncerte muzikore në Tiranë, si dhe në Korçë, Shkodër, Prishtinë dhe Tetovë.

Koncerti do të sjellë “The Hall Sisters” nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku e ftuar do të jetë soprano Erinda Agolli dhe kori ‘Lincoln’, me një program të mrekullueshëm festiv.

Shkodër – 6 dhjetor, Salla e kishës Baptiste Shkodër ora 19:00

Prishtinë – 8 dhjetor, Teatri Kombëtar, ora 19:00

Tetovë – 9 dhjetor, SHIFT Center, 19:00

Korçë – 10 dhjetor, Teatri ‘Andon Zako Çajupi’, ora 19:00

Tiranë – 11 dhjetor, Sheshi Skënderbej ora 18.00 (në partneritet me Bashkinë e Tiranës)

Tiranë – 12 dhjetor, Katedralja Orthodhokse, ora 19:00

Venue

Albania + Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics