Loading Events

Art Turbina

December 6, 2018 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Kreditorët

Premierë absolute e shfaqjes “Kreditorët” nga August Strindberg me Helidon Fino, Luli Hoxha, Tringa Shala dhe Laert Vasili. Një nga kryeveprat e autorit të madh skandinav vjen për të hedhur dritë mbi marrëdhëniet bashkëshortore! Regjia Luli Hoxha.

Venue

Rruga Sami Frasheri
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics