Krishtlindje me femijet e semure - Into Albania Events
Loading Events

Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”

December 23, 2019 @ 10:00 pm - December 24, 2019 @ 12:00 am

Krishtlindje me femijet e semure

Per Krishlindje festojme me femijet e semure te shtruar ne Spital.
dhurata,lodra dhe lojra me ta per ta bere me te bukur diten e festes dhe pse jane ne spital.
Fal dashuri dhe dhuro buzeqeshje per ta.
Bashkohu dhe to
[email protected]
+355672999987

Venue

Tirana, Albania + Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics