Loading Events

konispol

November 17 @ 10:00 am - November 18 @ 2:30 pm

Mandarina Fest – South Albania

  • Outdoors, Special

Festa e Mandarinës po afron!
Do të jenë dy ditë të mbushura plot me aktivitete dhe argetim – në Mursi, Konispol dhe Butrint!
Gjeni më poshtë axhendën e aktivitetit:

 

Venue

Konispol, Albania
Konispol, Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics