Loading Events

Mursi, Konispol

November 23 @ 10:00 am - 3:00 pm

Mandarina Fest

Edicioni i 8-të i Mandarina Fest!

Këtë vit Mandarina Fest do të zhvillohet në Mursi, Konispol në 23 Nëntor. Fermerët dhe vendasit do të festojnë sezonin e tyre përmes aktiviteteve të ndryshme për fëmijë, vizitë në plantacionet dhe fabrikat e përpunimit në fshat, panair me produkte lokale, kërcime, ushqime tradicionale etj. Mandarina Fest është një traditë në Konispol pasi ky vend është i mirënjohur për këto lloj produktesh.

Kjo festë organizohet nga Bashkia Konispol në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural (MBZHR) & Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit (MTM), me mbështetje të GIZ, programi ‘Zhvillimi i Qëndrueshëm Rural’.

Venue

Saranda, Albania + Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics