Loading Events

Teatri Kombetar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”

October 13, 2019 @ 6:00 pm - 7:00 pm

Marina & Ulay – me Maia Morgenstern dhe Marius Bodochi

Shfaqja “Marina & Ulay”, me një kast aktoresh fantastiK, Maia Morgenstern dhe Marius Bodochi – është një performance vizionare që përbledh personalitetin e superstarit Marina Abramovic me gjithë dramaticitetitn e vetë, në një krijim artistik emocionues. Jeta dhe puna e saj janë magjepsëse. Përtej forces dhe verësimeve ambicioze të cilat janë gjithmonë të pranishme tek artisti dhe e ndihmojne “të kapërcejë muret”, marina guxon të shafqë plagët e saj të thella për dashurinë e jetës së saj. Sëbashku me Ulay-in, Marina ishte gjithçka

Venue

Rruga Murat Toptani (0.31 mi)
Tirana, Tirana 1001 Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics