Loading Events

Parku i Madh i Liqenit

February 14 @ 10:00 am - 1:00 pm

Moli i Dashurisë

Këtë Shën Valentin dhuratën ua sjellim ne…ejani në Parkun e Liqenit ku përurohet “Moli i Dashurisë”.
I shtojmë parkut një tjetër atraksion, “Molin e varkave”, dhuratë nga Banka Amerikane e Investimeve, me një flotë lundruese prej 10 varkash, nga të cilat 3 me vela dhe 14 kanoe.
Dekor feste, kënde fotosh dhe muzikë. Të rinjë e qendrës TEN risjellin traditën e liqenit, këngët me kitara akustike, në një koncert live me performime me muzikë të zgjedhur.
Humans of Tirana – Zemrat e Tiranës – Dekor Feste – Muzikë – Kënde Fotosh – Moli i Dashurisë…

#TiranaDashuron #MoliIDashurisë #ABIBank #APR #ThuajTëDua #14Shkurt2019 #ParqeTëBukuraNjerëzTëLumtur

Venue

Parku i Madh i Liqenit
Tirana, Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics