Loading Events

Sheshi Nënë Tereza

November 9 @ 6:00 pm - 10:00 pm

Monster Trucks Albania

?Monster Trucks Albania?
Cmimet:
? Zona B në këmbë | 1.300L & ? Zona A ulur në stola | 2.500 L.
? VIP 100€

Fëmijet nga mosha 0-4 vjeç hyrja është pa pagesë!

Linku në bio ? për biletat dhe për zonat. ??????
Online:
?Cdo pike Rave Travel ????????
Online & Fizikisht:
?Cdo pike EasyPay ??????????

Venue

Sheshi Nene Tereza
Tirana, Tirana Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics