Movies that Matter film festival 2019, Human Rights Movie night - Into Albania Events
Loading Events

Tirana Art

December 10, 2019 @ 5:00 pm - 8:00 pm

Movies that Matter film festival 2019, Human Rights Movie night

“All human beings are born free and equal in dignity and rights”

Në kuadër të ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut, dhe “Human Rights Film Festival Movies That Matter” , Qendra “Tirana Art” organizon Human Rights movie night.
Një aktivitet i ideuar nga Ambasada e Mbretërisë së Vëndeve të Ulëta në Tiranë.
Një mbrëmje e cila mirërpret të gjithë të rinjtë dhe jo vetëm për të marr pjesë në shfaqjen e filmit:
“The Trial of Ratko Mladic”, gjithashtu për të dhenë kontributin e tyre në diskutimin e hapur që do të vijojë.
Ju mirëpresim ditën e Martë, me datë 10 Dhjetor 2019, në orën 17:00 në Qendrën Tirana Art.
Adresa: Rr. “Eduard Mano”, Nd.14, H.6, Tiranë (Pranë Kopshtit Zoologjik).
……………………………
Within the International Day of Human Rights, and the “Human Rights Film Festival Movies That Matter”, Qendra “Tirana Art” organizes the Human Rights movie night.
An activity designed by the Embassy of the Kingdom of the Netherlands in Tirana.
An invitation to all young people and not only, to participate in the screening of the film:
“The Trial of Ratko Mladic”, also to give their contribution to the open discussion that will continue.
We welcome you on Tuesday, December 10, 2019, at 17:00 at Qendra “Tirana Art”.
Address: Rr. “Eduard Mano”, Nd.14, H.6, Tirana (Near the Zoo).

Happy Human Rights Day!!

Venue

Rruga Eduard Mano
Tirana, Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics