Loading Events

Gramsh

May 25 @ 9:00 am - May 26 @ 10:00 pm

Natyra Fest 3

Bashkohuni me ne gjatë 25-26 Majit në Natyra Fest! Gramshi vjen më afër turistëve përmes ofertës së larmishme turistike ende të pazbuluar, ku spikasin Ujëvara e Sotirës, Kanioni i Holtës, Shpella e Kabashit, Liqeni i Dushkut, Grabova, Liqeni i Zi, Kanioni i Sinecit, Kalaja e Kodrionit dhe e Tërvolit, dhe Rovie e Kukurit. Gramshi ofron mundësi të jashtëzakonshme për ecje në natyrë (hiking), marshim (trekking), kamping (camping), ngjitje dhe kacavarje në shkëmbinj (climbing), offroad rally, çiklizëm, eksplorim shpellash (caving), eksplorim kanionesh dhe burimesh të tjera ujore si ujëvara, liqene, lumenj.

Venue

Gramsh, Albania + Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics