Loading Events

Oazi Fishtë

June 14 @ 11:00 am - 3:00 pm

“Oazi i kajakëve” – Gara e Fishtes

Bashkia Lezhe ne bashkpunim me Restorant “Oazi Fishte” organizon me 14 qershor ora 11;00, gara individuale me kajake. Pjesmarrja e lire. Ju veten ejani, per te tjerat mendojme ne. Do te shijoni sport, natyre dhe argetim.

Venue

Fishte
Lezhë, Albania
+ Google Map

Developed by Frakton & Designed by project.graphics