Loading Events

Teatri Bylis

October 15 @ 7:00 pm - October 16 @ 9:00 pm

Opereta “Die Fledermaus”

Opereta më e njohur e muzikës klasike austriake, vjen me solistët dhe korin e TKOB.
Opereta “Die Fledermaus” ne teatrin “Bylis” në qytetin e Fierit.

Venue

Rruga Ramiz Aranitasi
Fier, Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics