Loading Events

Mak Albania Hotel

January 17 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Orkestra Simfonike RTSH

Ne 17 Janar 2020, ora 19.00 do të luajmë koncert simfonik me dirigjentin Oleg Arapi dhe solistin ne piano Lorenzo Di Bella (Itali). Pianisti italian është fitues i çmimit të parë dhe medaljes së artë në Konkursin Ndërkombëtar “Horowitz” në vitin 2005 i cili u organizua në Kiev të Ukrainës.

Programi i koncertit:

W.A. Mozart – Ouverture nga Opera “Cosi fan tutte”

W. A. Mozart- Piano concerto No. 20 in d minor K. 466

Paul Ducas- The Sorcerer’s Apprentice

Emmanuel Chabrier- Espãna (Premiere)

Venue

Sheshi Italia
Tirana, 1010 Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics