Loading Events

Rogner Hotel Tirana

December 9, 2018 @ 11:00 am - 4:00 pm

OSAAB 19th Annual International Holiday Bazaar

RUAJENI DATEN!!! (English below)

OSAAB pazarin e 19-të ndërkombëtar

E Diel, 9 Dhjetor 2017
Hotel Rogner Tirane
11:00h – 16:00h

Hapur për publikun – hyrja falas

Merrni fëmijët dhe aparatin fotografik për te bere foto me babgjyshin e Vitit të Ri!!

100% e të ardhurave për OSAAB dhe të panairit do të përdorën për vitin në vazhdim në mbështetje të bebeve të braktisura tek Djepi i Engjëjëve pranë Maternitetit Mbretëresha Geraldinë në Tiranë.

Falëminderit paraprakisht për mbështetjën!

Për më shumë informacion në lidhje me programin tonë, ju lutem vizitoni faqën www.osaab.org

Na pëlqeni në Facebook te: osaabangels

***************
SAVE THE DATE!!

The OSAAB 19th Annual International Holiday Bazaar!!!

Sunday, 9 December 2018
Rogner Hotel Tirana
11.00h – 16.00h

Open to the public – No entrance fee

Bring your kids and your camera for photos with Santa!

100% of all the funds raised in the OSAAB area of the Bazaar will be used to ensure continued support in the coming new year to abandoned babies in the Angel’s Cradle Nursery at the Queen Geraldine Maternity Hospital in Tirana.

Thank you in advance for your support!!

For more information about our program, please visit our website at: www.osaab.org

Facebook “like” us at: angelscradle

Venue

Bulevardi "Deshmoret e Kombit"
Tirana, 1000 Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics