Loading Events

Pedonalja-Berat

December 8, 2018 @ 11:00 am - 7:00 pm

Panairi Dimëror i Bashkimit Evropian në Berat

Panairi Dimëror i BE-së në Berat do t’ju sjellë më pranë atmosferën festive të sezonit të festave!
Vizitoni stendat dhe mësoni më shumë rreth traditave dhe kulturës që gëzojnë vendet e Evropës, blini produkte vendore dhe artizanale ose thjesht na vizitoni dhe shijoni atmosferën e gëzueshme të diskutimeve, koncerteve, aktiviteteve për fëmijë dhe shumë më tepër.
Më 8 dhjetor, bashkohuni me ne në pedonalen e bukur të qytetit të lashtë të Beratit dhe le të festojmë të gjithë së bashku!

#PanairiDimërorBE

************

The EU Winter Fair in Berat will bring to you the festive atmosphere of holiday season!
Visit the stands and learn more about the traditions and culture of European countries enjoy, shopping for local and artisan products or just swing by and dive into the cheerful atmosphere of discussions,
concerts, kids’ activities and more. On the 8th of December, join us in the beautiful scenery of the ancient city of Berat and let us celebrate all together!

#EUWinterFair

Venue

Berat, Albania + Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics