Loading Events

Muzeu Historik Kombetar

May 29 @ 9:00 am - May 31 @ 8:00 pm

Panairi i Librit “Fije Bari” @Muzeu Historik Kombëtar

Dashamirës të librit, në datat 29-31 Maj 2019 çelet Panairi i Librit “Fije Bari”, tek Muzeu Historik Kombëtar. Evente të tilla janë ato që sjellin lexuesit së bashku dhe sa më pranë dashurisë për dijen.

Botime Akropoli i Ri sjell për të gjithë lexuesit tituj të rinj dhe oferta të shumta. Le të takohemi edhe për këtë vit në një horizont të pafund diturie, ku kërkimi i së vërtetës është më tepër se sa një kuriozitet.

Gjatë këtij viti jemi përkujdesur që lexuesit të gjejnë pranë stendës sonë, jo vetëm botimet e kaluar, por edhe pesë tituj të rinj, të përkthyer për herë të parë në gjuhën e bukur shqipe si: “Traktat mbi Dinjitetin Njerëzor”, ”Templarët”, “Mbi magjinë”, “Parimet e Filozofisë” duke u shoqëruar gjithashtu edhe nga Volumi i 6-të i Revistës Filozofikja.

Ju mirëpresim për të ecur së bashku në rrugën e dijes.
Botime Akropoli i Ri

Venue

Sheshi Skënderbej 1
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics